Home Home Home
         Legislatie > Dezbateri publice















 


ANUNȚ

 

 În baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în  administraţia publică, Ministerul Sănătăţii organizează luni, 5 mai 2014, ora 10.00  la sediul Institutului Naţional de Sănătate Publică, sala Amfiteatru, str. dr.  Leonte, nr. 1-3, sector 5, Bucureşti, o dezbatere publică având ca temă proiectul de  Hotărâre a Guvernului privind modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr.  720/2008 pentru aprobarea Listei cuprinzând denumirile comune internaţionale  corespunzătoare medicamentelor de care beneficiază asiguraţii, cu sau fără  contribuţie personală, pe bază de prescripţie medicală, în sistemul de asigurări  sociale de sănătate.        

Modalitatea de colectare a recomandărilor: în format electronic, la adresa de email:   <mailto:propuneri@ms.ro> propuneri@ms.ro, până la data de 02.05.2014, cu  specificarea articolului sau articolelor din proiectul de act normativ, data  trimiterii şi datele de contact ale expeditorului;  

 Modalitatea de înscriere: în format electronic, la adresa de email: moancea@ms.ro,  până la data de 02.05.2014;    

Luarea cuvântului: în ordinea înscrierii pentru participare la dezbaterea publică.   

Timpul alocat luării cuvântului: 3 minute    

Fiecare participant, după intrarea în sala de ședințe, se va înscrie pe lista de  persoane prezente la ședința publică. La luarea cuvântului, participanții se vor  prezenta.    

Potrivit prevederilor art. 7, alin. (10), lit. b) din Legea nr. 52/2003, ”b)  dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toţi solicitanţii înscrişi la  cuvânt şi-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act  normativ în discuţie;”.        

 

Proiectul de act normativ poate fi vizualizat la adresa de web:  <http://www.ms.ro>  www.ms.ro, rubrica Legislaţie – Transparenţă decizională
 
Minuta 5 Mai 2014
Copyright © 2010 - Ministerul Sănătății. Toate drepturile rezervate