Home Home Home
         Legislatie > Ghiduri
















 

 

GHID PENTRU ÎNTOCMIREA LISTEI NAŢIONALE PRIVIND MENŢIUNILE DE SĂNĂTATE ASOCIATE ALIMENTELOR Articolul 13 - REGULAMNETUL 1924/2006.
Ghid lista finala- mentiuni.doc
Recomandări privind Aprovizionarea cu Apă şi Canalizare în cazul Fenomenelor Meteorologice Extreme
136
Opinia Comisiei Stiintifice asupra aditivilor alimentari, aromelor, materialelor si accesoriilor utilizate in prelucrarea alimentelor (AFC) Recomandari pentru intocmirea unui dosar pentru evaluarea de catre EFSA a sigurantei procesului de reciclare in productia de materiale plastice reciclate utilizate in materiale si obiecte ce vin in contact cu produsele alimentare.
Ghid
Instrucţiuni pentru testarea migrării aminelor aromatice primare de pe articolele de bucătărie din poliamide şi pentru formaldehide de pe articolele de bucătărie din melamine
Instrucţiuni pentru testarea migrării aminelor
Orientarea Uniunii privind Regulamentul (EU) Nr. 10/2011 pentru materialele plastice şi articolele destinate să vină în contact cu produsele alimentare, din punct de vedere al lanţului de aprovizionare
guidance reg-10-2011-ro
Recomandările Uniunii legate de Regulamentul (EU) Nr. 10/2011 privind materialele plastice şi articolele destinate să vină în contact cu alimentele
10-2011-plastic-guidance-ro
Copyright © 2010 - Ministerul Sănătății. Toate drepturile rezervate