Home Home Home
         Informare > Noutăţi















 


Program pregatire a 2-a SPECIALITATE - sesiunea MAI 2015
 
PROGRAM PREGATIRE A 2-A SPECIALITATE - sesiunea mai 2015
- liste candidați înscriși
- liste candidați cu dosar incomplet

Punem la dispoziția celor interesați lista cu medicii, medicii dentiști și farmaciștii înscriși la programul de pregătire în a 2-a specialitate, sesiunea mai 2015.

Medicii, medicii dentiști și farmaciștii admiși la programul de pregătire în cea de-a doua specialitate, în regim cu taxă, vor începe pregătirea pe data de 15.07.2015, cu stagiul de bază.

Medicii, medicii dentiști și farmaciștii care au optat ca pregătire în cea de-a doua specialitate în regim cu taxă pentru Centrul Universitar București, se vor putea prezenta în vederea obţinerii documentelor necesare începerii programului de pregătire (carnet și adresă de prim stagiu) la Compartimentul de management al pregătirii medicilor, medicilor dentiști și farmaciștilor prin rezidenţiat și a doua specialitate din cadrul Ministerului Sănătăţii, Strada George Vraca nr. 9, sectorul 1, municipiul București, în perioada 10.07.2015-15.07.2015. Medicii care, din motive obiective (concediu medical, concediu de odihnă etc.) nu se vor putea prezenta în vederea obţinerii documentelor necesare începerii programului de pregătire, se pot prezenta până la data de 20.07.2015.

Medicii ale căror dosare sunt incomplete, vor avea posibilitatea ca, în decurs de 15 zile calendaristice, să-și completeze dosarele (prin fax la nr. 0212555045 sau prin poștă). In cazul necompletării în intervalul de timp mai sus menţionat, dosarele respective vor fi respinse.

Atât medicii care au optat pentru specialitatea medicină de urgență cât și medicii care vor completa dosarele de înscriere în termenul precizat mai sus, vor începe pregătirea la dat de 01.08.2015.
 
solicitari admise
solicitari admise
dosare incomplete
dosare incomplete
Copyright © 2010 - Ministerul Sănătății. Toate drepturile rezervate