Home Home Home
         Informare > Noutăţi















 


Comunicat privind inscrierea la concursul de rezidentiat (20.11.2011)
 

COMUNICAT PRIVIND INSCRIEREA CANDIDATILOR LA CONCURSUL DE REZIDENTIAT, SESIUNEA 20.11.2011)

Ministerul Sănătăţii organizează la data de 20.11. 2011, concurs de intrare în  rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc  în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie. Concursul se desfăşoară în centrele universitare Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Târgu-Mureş şi Timişoara.

Înscrierile pentru rezidenţiatul pe loc se fac la direcţiile de sănătate publică, respectiv la ministerele cu reţea sanitară proprie, din momentul apariţiei în presă a publicaţiei de concurs până la data de 7 octombrie 2011, inclusiv.

Pentru soluţionarea solicitărilor candidaţilor, ca urmare a dificultăţilor întâmpinate la înscrire, facem următoarele precizări lămuritoare:

  • I. Candidaţii înscrişi la concursul pe loc, la nivelul oricărei Direcţii de Sănătate Publică, vor opta la înscriere pentru centrul universitar în care doresc să susţină concursul şi vor concura în data de 20.11.2011 după cum urmează:
    • 1. centrul universitar Bucureşti concurează pentru locurile publicate de către centrele universitare Bucureşti şi Constanţa;
    • 2. centrul universitar Cluj-Napoca concurează pentru locurile publicate de către centrele universitare Cluj-Napoca şi Oradea;
    • 3. centrul universitar Craiova concurează pentru locurile publicate de către centrele universitare Craiova şi Braşov;
    • 4. centrul universitar Iaşi concurează pentru locurile publicate de către centrele universitare Iaşi şi Galaţi;
    • 5. centrul universitar Târgu Mureş concurează pentru locurile publicate de către centrele universitare Târgu Mureş şi Sibiu;
    • 6. centrul universitar Timişoara concurează pentru locurile publicate de către centrele universitare Timişoara şi Arad.
  • II. Înscrierile la rezidenţiatul pe post se vor face la Direcţia de Sănătate Publică a judeţului în care se află unitatea sanitară care a scos postul la concurs. Candidaţii care optează pentru susţinerea concursului pe post, nu sunt condiţionaţi să facă dovada domiciliului în judeţul care a scos postul la concurs.
  • III. Candidaţii cetăţeni de origine etnică română din Republica Moldova, Albania, Bulgaria, Macedonia, Serbia, Ucraina şi Ungaria şi etnicii români cu domiciliul stabil în străinătate se înscriu la concurs la Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, cu respectarea prevederilor publicaţiei de concurs.

 
Copyright © 2010 - Ministerul Sănătății. Toate drepturile rezervate