Home Home Home
         Informare > Noutăţi















 


Examen ATESTATE - sesiunea 09 noiembrie 2016
 
Ministerul Sănătății organizează începând cu data de 09 noiembrie 2016 sesiune de examen pentru obținerea atestatelor de studii complementare pentru medici, medici dentiști și farmaciști.

Pentru această sesiune pot depune dosare de înscriere candidații care au finalizat până la data de 31 august 2016 pregătirea teoretică și practică efectuată în vederea obținerii atestatelor de studii complementare, în condițiile prevăzute de Ordinul MS nr. 418/2005 cu modificările și completările ulterioare.

Înscrierea candidaților la examen se va face începând cu data de 26 septembrie 2016 și până în data de 10 octombrie 2016 inclusiv, la sediul Ministerului Sănătății din Str. George Vraca nr. 9, București, cu excepția atestatelor în Acupunctură, Homeopatie și Implantologie.

Înscrierile pentru atestatele în Acupunctură, Homeopatie și Implantologie se fac în aceeași perioadă, respectiv între 26 septembrie 2016 și până în data de 10 octombrie 2016 inclusiv, prin Direcțiile de Sănătate Publică din centrele universitare în care s-a făcut pregătirea, respectiv București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.
 
publicatie
publicatie
cerere
cerere
arondare numerica
arondare numerica
candidati
candidati
comisii
comisii
Copyright © 2010 - Ministerul Sănătății. Toate drepturile rezervate