Home Home Home
         Informare > Noutăţi















 


Examen ATESTATE de studii complementare 05.10.2015
 
PUBLICAŢIE DE EXAMEN PENTRU OBŢINEREA ATESTATELOR DE STUDII COMPLEMENTARE
PENTRU MEDICI, MEDICI DENTIŞTI ŞI FARMACIŞTI


Ministerul Sănătăţii organizează începând cu data de 05 octombrie 2015 sesiune de examen pentru obţinerea atestatelor de studii complementare pentru medici, medici dentişti şi farmacişti.

Pentru această sesiune pot depune dosare de înscriere candidaţii care finalizează până la data de 31 august 2015 pregătirea teoretică şi practică efectuată în vederea obţinerii atestatelor de studii complementare, în condiţiile prevăzute de Ordinul MS nr. 418/2005 cu modificările şi completările ulterioare.

Înscrierea candidaţilor la examen se va face începând cu data de 25 august 2015 şi până în data de 8 septembrie 2015 inclusiv, la sediul Ministerului Sănătăţii din Str. George Vraca nr. 9, Bucureşti, cu excepţia atestatului în Implantologie.

Înscrierile pentru atestatul de Implantologie se fac în aceeaşi perioadă, respectiv între 25 august 2015 şi până în data de 8 septembrie 2015 inclusiv, prin Direcţiile de Sănătate Publică din centrele universitare în care s-a făcut pregătire pentru obţinerea acestui atestat, respectiv Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Timişoara.

 
publicatie de examen
publicatie de examen
cerere inscriere
cerere inscriere
arondare numerica
arondare numerica
comisii
comisii
candidati
candidati
Copyright © 2010 - Ministerul Sănătății. Toate drepturile rezervate