Home Home Home
         Informare > Noutăţi















 


Clarificari cu privire la procedura de achizitie a serviciilor de publicitate, Invitatie de participare publicata in data de 21 ianuarie 2015.
 

Clarificari solicitate de operatorii economici cu privire la procedura de achizitie a «Serviciilor de productie si difuzare a unui spot publicitar TV, spot publicitar radio si promovarea prin mijloace on-line si indoor pentru proiectul “Buna Guvernare prin Integritate si Responsabilitate in Sistemul de Sanatate Romanesc”», Invitatie de participare publicata in data de 21 ianuarie 2015.

1.    A fost solicitat „Mandatul de reprezentare pentru negocierea cu televiziunile, in vederea obtinerii ofertelor“

Raspuns: Precizari cu privire la mandatul de reprezentare se vor face ulterior datei de 27.02.2015, data pana la care se vor primi oferte pentru procedura de achizitie „servicii de productie si difuzare a unui spot publicitar TV, spot publicitar radio si promovarea prin mijloace on-line si indoor a modalitatilor de sesizare a faptelor de coruptie din sistemul de sanatate in cadrul proiectului „Buna Guvernare prin Integritate si Responsabilitate in Sistemul de Sanatate Romanesc”.

2.    S-au cerut precizari cu privire la „Difuzarea in regim de campanie sociala. Pentru difuzarea radio si tv se doreste ca  difuzarile sa se faca cu titlul gratuit sau cu incadrare in bugetul alocat“.

Raspuns: Difuzarea se va face in regim gratuit. Nu vor fi implicate fonduri in difuzare. Din acest motiv s-a precizat ca se va  folosi campania sociala.

3.    Care este suprafata fiecarui Floor sticker  (au fost solicitate 1.500 bucati).

Raspuns: Dimensiunea corectă este de 60 cm² pentru fiecare Floor sticker.

 
Copyright © 2010 - Ministerul Sănătății. Toate drepturile rezervate